We hebben elkaar ontmoet in een Utrechts studentenhuis, waar we tot diep in de nacht onze dromen analyseerden en uit protest tegen de kiloknallers onze eigen vegamaaltjes bereidde. 8 jaar later zijn we samen begonnen met OP ZOEK. In de jaren daartussen zijn we allebei afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en hebben we ons nachtenlang vermaakt door te googlen op zinnen als ‘wat betekent ascendant in astrologie’ en het voeren van therapeutische gesprekken met vrienden. 


Met OP ZOEK willen wij jonge vrouwen helpen groeien door vernieuwende en eeuwenoude inzichten, perspectieven en verhalen te delen. We willen herkenning bieden, taboes doorbreken en een veilige plek creëren waar iedereen zichzelf kan zijn.

marije ~ Projector ~ schorpioen/waterman/boogschutter

Marije is in een fase waarin ze zichzelf ieder halfjaar opnieuw uitvindt om uiteindelijk dichter bij haar doel te komen: leven volgens haar eigen definitie van succes. Ze bekijkt het leven graag vanuit verschillende kanten en dimensies, en komt er met OP ZOEK steeds meer achter THAT MAGIC IS REAL PEOPLE!

  • Instagram

NAOMI ~ manifesting generator ~ schorpioen/boogschutter/steenbok

Naomi geeft 1:1 healings in haar eigen praktijk en is in opleiding tot Reiki Master. Voor haar is het leven een groot leerproces waarin ze ook graag luistert naar en reflecteert op andermans wijsheden. Met OP ZOEK komen haar journalistieke achtergrond en liefde voor het metafysische samen. 

  • Instagram

OP ZOEK PLATFORM

Vrolikstraat 243-1 1091 VA Amsterdam
KVK-nummer: 78158796
BTW-nummer: NL861284458B01

Algemene Voorwaarden