WhatsApp Image 2021-01-12 at 19.03.58.jp

OP ZOEK COVENde op zoek coven brengt je meer magie, meer diepgang en meer verbinding

Luister jij graag naar de OP ZOEK PODCAST en wil je ons steunen? Voor een donatie van 7,77 per maand krijg je toegang tot de OP ZOEK COVEN. In de COVEN kom je in contact met andere luisteraars en ontdekken we samen het magische, mystieke en spirituele. Een veilige plek voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling waarin we samen dieper duiken in de onderwerpen uit de podcast. 

WAT JE KAN VERWACHTEN

Voor 7,77 per maand krijg je toegang tot de exclusieve OP ZOEK COVEN pagina. Een plek waar we elkaar steunen, inspireren en vieren en waar we van elkaar kunnen leren. 
 

  •  Kom in contact met like minded souls

  • Praat na over de podcastafleveringen

  • Stel je vragen aan Marije & Naomi en elkaar

  • Krijg als eerste toegang tot exclusieve events en programma's van OP ZOEK

  • Stel al jouw magische & spirituele vragen

  • Word verrast met leuke extra's

  • Maak mede mogelijk dat er iedere twee weken een OP ZOEK PODCAST voor je klaar staat!

WAAROM WIJ JOUW DONATIE GOED KUNNEN GEBRUIKEN

OP ZOEK PLATFORM

VROLIKSTRAAT 243-1 1091 VA AMSTERDAM
KVK-NUMMER: 78158796
BTW-NUMMER: NL861284458B01

ALGEMENE VOORWAARDEN

OP ZOEK PLATFORM

VROLIKSTRAAT 243-1 1091 VA AMSTERDAM
KVK-NUMMER: 78158796
BTW-NUMMER: NL861284458B01

ALGEMENE VOORWAARDEN

Al twee jaar werken wij met heel veel liefde aan OP ZOEK. We zien vol trots hoe OP ZOEK steeds verder groeit: meer luisteraars, meer gastexperts en een grote online community. Om te blijven groeien en onafhankelijk te blijven, kunnen we jouw donatie goed gebruiken. Deze donatie zorgt er voor dat we onze tijd kunnen steken in het creëren van mooie afleveringen en het uitbouwen van OP ZOEK als platform en community voor persoonlijke en spirituele groei. Voor jouw donatie van 7,77 per maand gidsen wij je met veel liefde door het magische & spirituele landschap. 

OVER OP ZOEK

OP ZOEK neemt je mee in een wereld die we niet altijd kunnen zien, maar wel kunnen voelen. Vanuit ons spirituele avontuur inspireren we jou om jouw eigen pad te bewandelen en zo de magie in jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken. Want wanneer we weer geloven in magie, komen we pas echt tot leven.

 

OP ZOEK biedt jou een veilige plek voor oneindige, intergalactische, multidimensionale & spirituele processen, leerwegen en dromen. Activeer jouw magie met onze podcasts, events, programma’s en community. 

OVER MARIJE & NAOMI

Als OP ZOEK ons iets heeft geleerd in de afgelopen twee jaar is het dat we Forever Student van het leven en mysteriescholen zijn, en dat dragen we met trots. 

 

Op dit moment faciliteert Marije o.a. sessies waarin ze Human Design combineert met psychodynamische therapie. Naomi geeft healings & reiki cursussen. 

 

Maar vooral volgen we de flow van het leven, waarin inmiddels wel duidelijk is geworden dat niet vast staat en alles constant in beweging is. Dus hop on the train en ga mee OP ZOEK naar magie — die vinden we namelijk overal.

ROSALIE%20VOORTMAN%20%20-%20OPZOEK%20POD