OP ZOEK COVEN SPECIAL
 HELLO SOUL 2020

Als je dit leest is er een grote kans dat jij het ook voelt. Wat ooit werkte, werkt niet meer. Hoe het ooit werkte, zo werkt het niet meer. We kunnen niet langer gescheiden leven: ons persona aan de ene, en onze ziel aan de andere kant. It is time to get aligned. Zodat we dat gaan doen waarvan onze ziel tot leven komt. Er is geen grotere kracht dan de kracht van de zingende ziel. We kunnen ons niet voorstellen wat 100, laat staan miljarden zingende zielen voor elkaar kunnen krijgen. De zingende ziel brengt liefde in jouw hart en in het hart van de mensen om je heen. De zingende ziel verbindt, heeft lief, maakt plezier, speelt en creëert moeiteloos.

 

Met OP ZOEK willen we je inspireren om jouw eigen pad te bewandelen en zo de magie in jezelf en de wereld om je heen te (her)ontdekken. En met de OP ZOEK: HELLO SOUL reis gaan we nog een stap verder.  We combineren onze ervaring met Human Design, energiewerk, trance reizen & hypnose om jou bij je kern, en op het pad van je ziel te brengen.

HELLO SOUL loopt van 20 oktober tot 15 november.

transformatie

Dit jaar nodigt ons uit om alles op het vuur te gooien: dat wat in lijn is met wie we echt zijn mag mee naar 2021, dat wat niet meer klopt mag opgaan in de vlammen van 2020. Durf jij deze transformatie samen aan te gaan? Samen dalen we af in het onderbewuste om los te komen van de overtuigingen en blokkades die je ervan weerhouden om dat pad te bewandelen. Samen vieren we wat we los mogen laten en wat we mee mogen nemen. Samen komen we bij onszelf. 

deze reis is voor jou als je

  • er klaar voor bent om vanuit jouw kern te leven en klaar bent met excuses maken

  • het aandurft om af te dalen in je onderbewuste en het werk te doen dat nodig is

  • het jezelf gunt om jouw magische zelf te ontmoeten & leven 

  •  klaar bent voor transformatie

  •  HIER SUPER EXCITED VAN WORDT! 

Wat gaan we doen?

HELLO SOUL is een transformerende reis van vier weken voor een exclusieve groep van 15 deelnemers. De reis bestaat uit 3 online bijeenkomsten en één offline event. Dit kan je verwachten:

 

1. Wat is leven vanuit je ziel en wat is transformatie?
In week 1 staan ‘leven vanuit je ziel’ en ‘transformatie’ centraal. We maken kennis met elkaar, met de kern en structuur van deze reis én met onze eigen kern (ook wel hoogste zelf).

2.  Human Design: ontdek de blauwdruk van je ziel
Je ontdekt de Human Design blauwdruk van je ziel leert hoe Human Design kan helpen om vanuit je kern te leven.

 

3. Offline evenement: onder wereldreis & heling

Je reist naar de onderwereld om los te komen van verhalen, overtuigingen, lijntjes en blokkades uit dit én vorige levens die je ervan weerhouden vanuit jouw kern te leven. 

4. Online workshop & healing: jouw soul manifest

Je verzamelt de lessen uit de afgelopen weken om jouw Soul Manifest te creëren. De kaart van het pad dat jij mag bewandelen en de magie die jij te brengen hebt.
 

Dit zit er allemaal bij:

1 transformerend offline event inclusief biologische, vegan lunch & snacks
3 online sessies

verschillende geleide hypnoses en opdrachten

1 veilig, afgeschermde (online) community waarin je al je vragen kan stellen aan Marije & Naomi

 

N.b. HELLO SOUL is een organisch programma waarbij we in-tunen op wat nodig is en de vrijheid behouden om wijzigingen aan te brengen aan het programma. 

MARIJE & NAOMI

Naomi is holistisch healer en mystery teacher en helpt mannen en vrouwen met alle menselijke vraagstukken van fysieke tot spirituele aard en alles wat daar tussen zit. Zowel in haar praktijk, tijdens haar retreats en met haar werk met OP ZOEK helpt ze mensen naar een gezonder, gelukkiger en liefdevoller leven.

De belangrijkste transformatie die Marije heeft gemaakt is die van een leven geleid door het ego, naar een leven geleid door de ziel. Dat pad heeft haar geleid naar haar werk als Human Design reader, psychodynamisch therapeut i.o. en host van de OP ZOEK podcast & community. Nu staat iedere dag én het werk met OP ZOEK & haar cliënten in teken van het kiezen van dat pad. En hoe ongemakkelijke dat soms ook is, is het waar het in haar kern om gaat.

Wat je moet weten

Looptijd programma

Het programma loopt van 20 oktober tot 15 november. Er is beperkt plek dus zorg ervoor dat je je snel inschrijft. 

 

Belangrijke data

De online sessies zijn op 20 oktober, 27 oktober en 11 november. Kan je er niet live bij zijn? No problem, we sturen de opname naar je toe. Het offline event vindt plaats op zaterdag 7 november in Wilnis. De tijden worden later bekend gemaakt, maar houd de hele dag vrij.  
 

Prijs
De prijs voor deelname aan het HELLO SOUL programma is 349,- (incl. BTW). Het is mogelijk om in 3 termijnen te betalen, neem hiervoor contact met ons op. 


Vragen?
Heb je vragen? Mail ons op hi@opzoekpodcast.nl

Reis jij met ons mee?

OP ZOEK PLATFORM

Vrolikstraat 243-1 1091 VA Amsterdam
KVK-nummer: 78158796
BTW-nummer: NL861284458B01

Algemene Voorwaarden