Wild women, witches and magical folx, GATHER!

OP ZOEK presenteert: De OP ZOEK COVEN. Een heksenkring waarin we samen de magische en mystieke wereld ontdekken. Een veilige plek voor persoonlijk en spirituele ontwikkeling waarin we onderwerpen bespreken waar je graag meer over wil weten, maar nog niet met iedereen over kan of durft te praten. Een plek waar we elkaar steunen, inspireren en vieren.

De OP ZOEK COVEN is een pilot programma van drie maanden waarin we elkaar en onze magical abilities beter leren kennen. Het programma bestaat uit drie online deep dive sessies met gastexperts, een magisch offline event met sprekers en workshops en een online community waarin we de ervaringen van onze persoonlijke en spirituele zoektocht met elkaar kunnen delen.

magie

Wij geloven dat magie overal is en ook in jou. Het is een andere manier van kijken, het kiezen van een nieuw perspectief. Een magische laag leggen op de aardse werkelijkheid en zo een nieuwe dimensie betreden. Wanneer we weer geloven in magie, komen wijzelf en de wereld om ons heen pas echt tot leven.

Lid worden van de OP ZOEK COVEN is een stap zetten door die magische poort, op weg naar nieuwe perspectieven en dimensies!

Iedereen is welkom

Iedereen is welkom in de OP ZOEK COVEN. We zijn womxn, trans, sekswerk én mannen-vriendelijk. In de coven zijn we ons bewust van het licht én het donker. Van bijvoorbeeld institutioneel racisme, onze privileges en culturele toe-eigening. We nemen onze verantwoordelijkheid en we deinzen niet terug voor de belangrijke vraagstukken die leven in onze maatschappij. Ook niet als we ons daar ongemakkelijk door voelen.

Wat gaan we doen? 👀

De OP ZOEK COVEN opent haar deuren op 6 juli 2020 en bestaat uit drie onderdelen. 
 

ONLINE COVEN


Welkom in de OP ZOEK COVEN. Een muggle free zone waar we wél geïnteresseerd zijn in wat je vannacht hebt gedroomd, welke karmische struggles je aan het oplossen bent en wat er op je manifestatielijst staat.

De OP ZOEK COVEN is een besloten pagina op 'Mighty Networks', een online platform waar we met elkaar in gesprek kunnen gaan zonder dat we gestoord worden door Facebook en Instagram. Hierin gaan we dieper in op de aflevering van OP ZOEK, is er ruimte om je eigen verhaal te delen, resources uit te wisselen en elkaar te steunen en vieren.

DRIE ONLINE DEEP DIVE SESSIES
 

In de podcast verkennen we al het topje van de magische ijsberg. In de ONLINE DEEP DIVE SESSIES gaan we hier dieper op in, zodat ook jij jouw magie leert kennen! Op basis van jullie input stellen we samen met de gast-expert een sessie samen waarin we nog dieper het onderwerp in duiken en het echt tot leven laten komen, inclusief tips en opdrachten waar je zelf mee kan experimenteren om jouw eigen magical abilities beter te leren kennen. 

PROGRAMMA:

 • Amanda Wams (Urban Witches Rotterdam)
  ~deep witch class~

  Amanda is één van onze favoriete heksen. Ze was te gast in de tweede aflevering om ons meer te vertellen over stadshekserij. Want natuurlijk is het leuk om meer te leren over gebruiken uit het verre oosten maar het wordt nog toffer als je je eigen lokale rituelen leert kennen of bedenken. 

   

 • Lisette Kreischer (o.a. The Plant Pharmacy & Man Eat Plant)
  ~herbal magic~

  Als er iemand veel weet over de magie van planten en kruiden, dan is het Lisette. Ze blies ons omver in aflevering 12 en deelt graag meer van haar kennis, tips en ervaring tijdens de deep dive sessie. 

   

 • Mystery guest
  ~to be announced~


   

OFFLINE MAGIC

De grande finale vindt natuurlijk in het echt plaats.. We gaan lekker samen toveren!
Zo vormt de OP ZOEK COVEN niet alleen voor online verbinding maar ook voor magische, offline vriendschap!

 

PROGRAMMA:
 

 • Cacao ceremonie

  We beginnen de dag met een cacao ceremonie om de intentie te zetten voor de dag en elkaar beter te leren kennen.

   

 • Group reading met Saskia Nefkens (Not Your Average Psychic)

  De aflevering die we dit voorjaar maakten met Saskia Nefkens is bij vele luisteraars favoriet. En ook bij ons heeft het heel wat in gang gezet! Saskia verzorgt een workshop tijdens ons offline event zodat ook jullie haar magic kunnen ervaren. 

   

 • Group healing

  We sluiten af met een group healing zodat we lekker op de hoge vibratie naar huis kunnen zweven. 


 

praktisch

Looptijd programma: 6 juli tot 30 september.

Schrijf je dus voor 6 juli in!

 

De online sessies zijn op 13 juli, 24 augustus en 14 september om 20:00. Kan je er niet live bij zijn? No problem, we sturen de opname naar je toe. 

De offline magic vindt plaats op 27 september. De tijd en locatie worden later bekend gemaakt.

Heb je vragen? Mail ons op
hi@opzoekpodcast.nl

✨PILOT PRIJS: 111,-✨

SCholarship

Voor iedere 20 aanmeldingen geven we één gratis scholarship (gratis pilot programma) weg aan iemand die het kan gebruiken. Wil je in aanmerking komen voor het scholarship? Stuur dan een mail naar hi@opzoekpodcast.nl waarin je ons meer vertelt over jezelf, waarom je graag onderdeel bent van de OP ZOEK COVEN en wat je er uit hoopt te halen.

WORD JIJ LID VAN

DE OP ZOEK COVEN?