CAMPING
AVONTUUR

15, 16, 17, september

Vier het einde van de zomer & het begin van the season of the witch tijdens het OP ZOEK CAMPINGAVONTUUR! Van 15 tot en met 17 september komen we samen met de community om te dansen, toveren & delen. Iedere dag is er een programma met bijvoorbeeld ceremonies, ademwerk & yoga én genoeg ruimte om te genieten van de zomer. Drie dagen vol zingen aan het vuur, sharing circles, silent disco, lekker eten en verbinden met de meest magische community van het land!

Waar?
Recreatiepark Netl
Leemringweg 19
8317 RD Kraggenburg

Voor wie?
Er is in totaal ruimte voor 50 luisteraars. Wil je alleen komen? Daar hebben we rekening mee gehouden in het programma: vanaf de eerste ceremonie brengen we alle campinggasten met elkaar in contact. Natuurlijk mag je ook een vriend, vriendin of geliefde meenemen.

Tickets
Er zijn twee ticketsoorten: met en zonder eten.
Een ticket zonder eten betekent zelf koken op je campingpitje en kost 222,- inclusief btw.

Een ticket met eten betekent dat we je op woensdag toegang hebt tot het dinerbuffet, op donderdag tot het lunch- en dinerbuffet en op vrijdag tot het lunchbuffet. Ontbijt moet je dus wel zelf meenemen. Een ticket met eten kost 315,- inclusief btw.

NOG VRAGEN?

Lees hier de F.A.Q. of stuur ons een mailtje op hi@opzoekpodcast.nl

Wij hebben er zin in!

Liefs,

Marije & Naomi

F.A.Q.

Wat is er allemaal te doen? 

 

Gezamenlijke openings- en sluitingsceremonie, sharing cirkels, OFF THE RECORD intieme podcast opname, tantra-workshop, ademwerk, magische ceremonie door Marije & Naomi, open mics tijdens het kampvuur, silent disco & yoga.

 

Kan ik alleen komen? 

 

Graag zelfs! We hebben rekening gehouden met het programma om elkaar beter te leren kennen. Maar, je mag ook een vriend, geliefde of vriend meenemen. 

 

Wat als het niet doorgaat? 

 

Door overmacht (covid) kan het evenement niet doorgaan, dan gelden de algemene voorwaarden zoals vermeldt op de website en wordt het verplaatst. 

 

Wordt het eten geregeld of moet/kan ik zelf eten meenemen? 

 

Ja, er zijn twee ticket-opties een met en een zonder eten. Dus wil je net als ons verzorgd wil worden dan kun je aanschuiven bij de lunch en het vegan-buffet. Ontbijt moet je wel zelf meenemen. Maar, je kunt ook kosten besparen en zelf een kookpitje meenemen. 

 

Camping

 

Op camping Netl hebben we ons eigen veld: het heli-veld. Daar staan we aan de linkerkant met alleen de OP ZOEK community. Alle voertuigen, tenten en tippies mogen op dit veld door elkaar staan, campers tot 6 meter. 

 

Slapen & geluidshinder

 

Het is een familiecamping dus vanaf 23.00 is stilte vereist. Omdat we met 20-50 mensen gaan moeten we ons hier ook aan houden. 

 

Vrijheid 

 

Je bent helemaal vrij om wel/niet mee te doen met het programma. Dus als iets te veel of te druk is voor je: go chill! 

 

Route/bereikbaarheid

 

Op de camping, voor het heli-veld staan OP ZOEK vrijwilligers om je op te vangen. 

 

Netl Camping Kullumaan 

Leemringweg 19, 8317 RD Kraggenburg

 

We raden aan om te carpoolen, zoek een maatje via deze link.